عرضه کارت هدیه دیجیتال درآیگپ

چهارشنبه ، 29 بهمن 1399 ، 11:44

در راستای حفظ محیط زیست، صرفه جویی در منابع و همچنین مراجعه کمتر به بانک‌ها، برای اولین بار در ایران کارت هدیه دیجیتال توسط شبکه اجتماعی تمام خدمات پیام رسان آیگپ و با همکاری بانک پارسیان در دسترس عموم قرار گرفت.

بانک پارسیان به جهت حضور کمتر متقاضیان کارت هدیه در شعب و همچنین حذف فیزیکی کارت‌های هدیه PVC که به محیط زیست نیز کمک می‌کند، کارت هدیه دیجیتال را با تمام مشخصات یک کارت هدیه شامل شماره کارت ۱۲ رقمی و رمز اینترنتی در آیگپ بر بستر استیکرهای متنوع که به صورت اختصاصی برای مناسبت‌های مختلف در نظر گرفته شده است طراحی و در دسترس عموم مردم قرار داده است. این روزها شیوع ویروس کرونا باعث شده تا اکثر مردم ترجیح بدهند در خانه بمانند؛ کارت هدیه دیجیتال باعث خواهد شد تا کاربران به راحتی در محیط آیگپ با امنیت بالا و حفظ محرمانگی رمز و شماره کارت آن را بدون حضور در شعب برای عزیزان خود ارسال کنند و علاوه بر صرفه‌جویی در وقت خود و خارج نشدن از خانه،کارمزد صدور کارت فیزیکی را نیز پرداخت نکنند. کارت هدیه دیجیتال در صورتی که توسط شخص دریافت کننده فعال نشود با حفظ امنیت قابل انتقال به دیگران بوده و این امکان برای ارسال کارت هدیه محیا شده است. این سرویس با توجه به اتصال به سیستم شاهکار و دریافت تاییدات احراز هویت بانکی از امنیت بالایی برخوردار است و متقاضیان دریافت کارت هدیه با خیالی آسوده می‌توانند آن را از طریق سایت آیگپ به آدرس www.igap.net ویا لینک http://d.igap.net/parsian تهیه کنند.


► تراکنش های بدون کد ملی در «پایا» برگشت می خورد
حس خوب نیکوکاری با همراه بانک تجارت ◄

مطالب مرتبط

سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی دوبرابر شد


براساس بخشنامه بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد.


به گزارش «تابناک»، براساس بخشنامه بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت بانکی و کلیه کارت‌های متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.

بانک مرکزی در بخشنامه شماره ۲۲۸۴۸‏/۰۳ مورخ ۴‏/۰۲‏/۱۴۰۳ موارد زیر را به شبکه بانکی ابلاغ کرد:

پیرو بخشنامه شماره ۴۸۶‏/۰۳ مورخ ۰۵‏/۰۱‏/۱۴۰۳ معاون محترم فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش‌خرید اشخاص حقیقی، به استحضار می‌رساند هیأت عامل بانک مرکزی در جلسه مورخ ۲۷‏/۱۲‏/۱۴۰۲ با استناد به اختیارات مقرر در ماده (۱۷) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه شماره ۳۳۹۴۴‏/۰۲ مورخ ۱۸‏/۰۲‏/۱۴۰۲ که طی آن افزایش آستانه‌های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس‌کل محترم بانک مرکزی تفویض شده است، با افزایش آستانه‌های مندرج در مواد (۸)، (۱۰) و (۱۲) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، به شرح زیر موافقت نمود:


آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ده میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می‌یابد.


الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب‌های غیرتجاری آن‌ها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می‌گردید، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهارمیلیاردریال ضرورت می‌یابد. هم‌چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب‌های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهارمیلیاردریال، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط، الزامی است.


حداکثر تراکنش خرید از هر کارت‌پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.


بانک‌ها موظفند، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه‌ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (۷)، تبصره (۲) ماده (۱۰) و تبصره ماده (۱۱) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» که ماده (۴) آن با توجه به تغییرات فوق‌الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۹۶ مورخ ۱۶‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۵‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۱۳۹۶ به تمامی واحدهای ذیربط آن مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند.‏‏‏‏‏‏

بنر