ارائه خدمات چک‌های صیادی در «صاپ»

چهارشنبه ، 7 مهر 1400 ، 23:02
نسخه جدید اندروید، ios و نسخه تحت وب اپلیکیشن پرداخت بانک صادرات ایران (صاپ) با امکانات جدید و به منظور تسهیل خدمات متنوع بانکی منتشر شد.

به گزارش بانکی به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، نسخه جدید اندروید، ios ٢.٠٨.٠٠ و نسخه تحت وب اپلیکیشن پرداخت بانک صادرات ایران (صاپ) با هدف رفع نیاز پرداخت‌های خرد غیرحضوری بدون استفاده از کارت‌های بانکی، خدمات چک‌های جدید صیادی، احراز هویت غیر حضوری و استفاده از خدمات سامانه شمس (شعبه مجازی سپهر) بر روی سایت بانک صادرات ایران به نشانی: www.bsi.ir قرار گرفت.

نسخه جدید اپلیکیشن صاپ برای عملیاتی شدن طرح تحول دیجیتال در بانک صادرات ایران علاوه بر خدمات متنوع قبلی در شکل جدید، خدمات دیگری را برای کاهش نیاز به حضور در شعب در شرایط شیوع بیماری کرونا و تکمیل خدمات بانکی غیر حضوری توسعه داده است.

خدمات مورد نیاز در قانون چک‌های صیادی با قابلیت ثبت، تایید، انتقال و استعلام چک، کنترل مالکیت کارت، موبایل و کد ملی کاربران  از طریق پیاده‌سازی خدمت احراز هویت کامل مشتریان شرکت شاپرک در تراکنش کارت به کارت از جمله این تغییرات است.

در نسخه جدید صاپ، سرویس شاهکار برای ثبت کد ملی، کد اتباع سایر کشورها هنگام ثبت ‌نام اولیه در صاپ و کنترل تطبیق کد ملی و کد اتباع ثبت‌شده با شمار موبایل کاربر پیاده سازی شده است. در این نسخه امکان کارت به کارت با مبدا بانک سامان نیز فراهم است. همچنین فهرست شعب بانک صادرات ایران برای احراز هویت حضوری در سجام در این نسخه افزوده شده است.

همچنین ثبت سیستمی رمز دوم پیامکی برای سپهرکارت‌ها در نسخه اندرویدی و ارائه پیامک به کاربر هنگام ورود به صاپ در این نسخه ممکن شده است. 

استفاده کنندگان از نسخه جدید اپلیکیشن صاپ بانک صادرات ایران هنگام ورود به این نرم‌افزار با پیام امنیتی برای عدم استفاده از vpn مواجه خواهند شد. در این نسخه همچنین گزینه نیکوکاری برای دو موسسه کاروان محب و کارگشایی مهر آمن به روز رسانی شده است.

درج لینک تسهیلات سامانه شمس و افتتاح حساب از طریق این سامانه از دیگر خدمات توسعه یافته در نسخه جدید صاپ است.

گفتنی است به دلیل اعمال تغییرات انجام شده، در خصوص الزامات بانک مرکزی مبنی بر کنترل مالکیت کارت و گوشی تلفن همراه کاربران در استفاده از نرم‌افزارهای پرداخت، کد ملی متصل به کارت ثبت شده توسط کاربر باید با کد ملی متصل به گوشی تلفن همراه یکسان باشد.

► زمرد پی - تارا متولد شد
رمز نت، امنیت در هر لحظه ◄

مطالب مرتبط

سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی دوبرابر شد


براساس بخشنامه بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد.


به گزارش «تابناک»، براساس بخشنامه بانک مرکزی، سقف برداشت از حساب‌های بانکی به صورت غیرحضوری ۲۰۰ میلیون تومان به صورت روزانه و یک میلیارد تومان به صورت ماهانه مجاز شد.

حداکثر تراکنش خرید از هر کارت بانکی و کلیه کارت‌های متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.

بانک مرکزی در بخشنامه شماره ۲۲۸۴۸‏/۰۳ مورخ ۴‏/۰۲‏/۱۴۰۳ موارد زیر را به شبکه بانکی ابلاغ کرد:

پیرو بخشنامه شماره ۴۸۶‏/۰۳ مورخ ۰۵‏/۰۱‏/۱۴۰۳ معاون محترم فن‌آوری‌های نوین بانک مرکزی درخصوص افزایش سقف تراکنش‌خرید اشخاص حقیقی، به استحضار می‌رساند هیأت عامل بانک مرکزی در جلسه مورخ ۲۷‏/۱۲‏/۱۴۰۲ با استناد به اختیارات مقرر در ماده (۱۷) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه شماره ۳۳۹۴۴‏/۰۲ مورخ ۱۸‏/۰۲‏/۱۴۰۲ که طی آن افزایش آستانه‌های مقرر در دستورالعمل مذکور در حدود شاخص بهای کالا و خدمات مصرفی به رئیس‌کل محترم بانک مرکزی تفویض شده است، با افزایش آستانه‌های مندرج در مواد (۸)، (۱۰) و (۱۲) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص، به شرح زیر موافقت نمود:


آستانه مجاز مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از کلیه حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری، تا دو میلیارد ریال به صورت روزانه و ده میلیارد ریال به صورت ماهانه افزایش می‌یابد.


الزام به تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط و ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی روزانه اشخاص حقیقی از گروه حساب‌های غیرتجاری آن‌ها که تا زمان ابلاغ این بخشنامه برای مبالغ بالاتر از دو میلیارد ریال اعمال می‌گردید، از این پس برای مبالغ بالاتر از چهارمیلیاردریال ضرورت می‌یابد. هم‌چنین در نقل و انتقالات الکترونیکی حضوری درون بانکی و بین بانکی مربوط به حساب‌های غیرتجاری اشخاص حقیقی با مبالغ بیشتر از دو میلیارد ریال تا چهارمیلیاردریال، گرچه ارایه اسناد مثبته دال بر انجام معامله، قرارداد و یا علت انتقال وجه ضرورت ندارد، لیکن تکمیل قسمت (فیلد) بابت در فرم‌های مربوط، الزامی است.


حداکثر تراکنش خرید از هر کارت‌پرداخت و نیز کلیه کارت‌های پرداخت متعلق به مشتری حقیقی، به روزانه مبلغ دو میلیارد ریال افزایش می‌یابد. کنترل آستانه مذکور در خصوص هر کارت بر عهده مؤسسه اعتباری صادرکننده کارت پرداخت است.


بانک‌ها موظفند، ضمن ایفاد نسخه اصلاحی دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص و نیز ارسال نسخه‌ای از «دستورالعمل نحوه اخذ مستندات موضوع تبصره ماده (۷)، تبصره (۲) ماده (۱۰) و تبصره ماده (۱۱) دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص» که ماده (۴) آن با توجه به تغییرات فوق‌الاشاره مورد اصلاح قرار گرفته است، مراتب را با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۹۶ مورخ ۱۶‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۵‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۱۳۹۶ به تمامی واحدهای ذیربط آن مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت کنند.‏‏‏‏‏‏

بنر