کسب رتبه دوم درالمپیاد علمی شبکه بانکی توسط بانک توسعه تعاون

چهارشنبه ، 2 بهمن 1398 ، 11:37
المپیادعلمی شبکه بانکی کشور که با حضور کارکنان 14بانک عضو کمیسیون امورآموزشی بانک‌ها برگزارگردید ، همکاران بانک توسعه تعاون موفق به کسب رتبه دوم درشبکه بانکی وهمچنین مهدیه مختاری از امور طرح و برنامه  این  بانک موفق به کسب رتبه اول و اکبررزمی همکار استان آذربایجان شرقی رتبه نهم نظام بانکی را از بین 2600 شرکت کننده دراین المپیاد کسب  نمودند

 کریم میرزاخانی مدیرمرکزآموزش وپژوهش با اعلام این خبر اظهارداشت : این آزمون به ابتکار کمیسیون امور آموزشی بانک‌ها و با تأیید شورای هماهنگی مدیران عامل بانک‌ها طراحی و اجرا گردید و مرکز آموزش و پژوهش در مدت بیش از یکسال با یک برنامه حرفه ای و تخصصی ۶۰نفر از همکاران را برای شرکت در این المپیاد آماده نمود.

وی در همین رابطه افزود :  نتایج حاصل از طراحی و مدیریت سلسله برنامه ها و آزمون های حرفه ای و تخصصی از سوی مرکز آموزش و پژوهش بانک در  آزمون علمی کارکنان بانک ها به ثمر نشست  و همکاران این بانک موفق به کسب رتبه درخشان در سطح نظام بانکی شدند.

مدیر مرکز آموزش و پژوهش بانک توسعه رویکرد آموزش های علمی و عملی و کاربردی و مهارتی را از زمره برنامه های بانک توسعه تعاون یاد کرد و در این خصوص اعلام داشت علیرغم اینکه بانک دارای نیروی جوان و تحصیلکرده دانشگاهی می باشد ولیکن یاد گیری و افزایش توان اجرایی و عملیاتی در راستایی بهبود کارایی و اثر بخشی از طریق تدوین و اجرای برنامه آموزشی در سطوح مختلف و در سطح ستاد و صف با جدیت دنبال می شود و توفیق بانک در این المپیاد علمی بیانگر این مهم در بانک توسعه تعاون می باشد.

شایان ذکر است در رتبه های برتر تک‌درس‌ها؛ معصومه راجی (امور فناوری اطلاعات و ارتباطات) حائز رتبه اول در درس بازاریابی، زینب علی بابایی و مرتضی عمو (مدیریت شعب استان اصفهان) به صورت مشترک حائز رتبه اول در حقوق بانکی، رحیم شگفت (مدیریت شعب استان آذربایجان شرقی) حائز رتبه سوم در رویکردهای نوین در صنعت بانکداری و مرتضی عمو (مدیریت شعب استان اصفهان) حائز رتبه سوم در بانکداری بین الملل گردیدند.

گفتنی است این المپیاد با حضورکارکنان منتخب بانک ‌های ملی، ملت، رفاه، تجارت، سپه، صادرات، مهر ایران، توسعه صادرات، توسعه تعاون، کشاورزی، صنعت و معدن، پست بانک، مسکن و صندوق بازنشستگی بانک ‌ها برگزار گردید  و منابع این آزمون شامل کلیات بانکداری بین‌الملل، حسابداری بانکی، حقوق بانکی، تجهیز منابع (بانکداری 1)، تخصیص منابع (بانکداری 2)، رویکردهای نوین بانکداری، بازاریابی بانکی، مبارزه با پولشویی و بانکداری الکترونیک بود.


► هدف گذاری بانک توسعه تعاون در جهت رفع مشکلات تعاونی‌ها است
صنعت فولاد با طرح «طراوت» بانک صادرات ایران توسعه می‌یابد ◄

مطالب مرتبط

سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟

بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.


بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

به گزارش آرمان ملی آنلاین، طبق اعلام بانک مرکزی، سقف تراکنش بانکی روزانه بسته به نوع انجام عملیات تراکنش از پنج تا ۴۰۰ میلیون تومان متغیر است. همچنین سقف خرید روزانه از طریق دستگاه خودپرداز از ۵۰ میلیون برای هر کارت تا ۲۰۰ میلیون تومان برای تمام کارت‌های هر فرد متغیر است.

ایسنا نوشت: بر اساس اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه روزانه کارت به کارت در خودپردازها، موبایل بانک و اینترنت بانک، ۱۰ میلیون تومان و در نرم‌افزار‌های پرداخت به پنج میلیون تومان می‌رسد.

همچنین، سقف خرید روزانه از طریق درستگاه‌های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است.

علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

گفتنی است؛ حداکثر برداشت وجه در خودپرداز‌ها برای هر کارت بانکی مانند گذشته ۲۰۰ هزار تومان است.

خرج 205 هزار میلیاردتومانی برای فروکش التهاب بازار بین بانکی+ نمودار

نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود....


اقتصادنیوز: نرخ بهره بین بانکی که مهمترین نرخ بهره برای سیاست‌گذار پولی است در هفته منتهی به 12 اردیبهشت همانند دو هفته گذشته خود در کانال 23.5 درصد باقی مانده و با کاهشی بسیار جزئی مواجه شده است.

به گزارش اقتصادنیوز، این درحالیست که میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز نیز که یکی از ابزار کنترل نرخ بهره است، از مرز 205 همت در هفته گذشته فراتر رفته و اعتبارگیری قاعده مند شبکه بانکی در حدود کمتر از 3 همت رقم خورده است. چکیده این موارد می‌تواند به معنای فروکش کردن التهاب تقاضای بانکی در ازای تزریق 205 همتی به بازار باز باشد.


جزئیات نرخ بهره بین بانکی در هفته گذشته

بر اساس آمارهای منتشر شده از بانک مرکزی نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 12 اردیبهشت 1403 معادل 23.5 درصد اعلام شده است که در مقایسه با دو هفته گذشته خود از ثبات نسبی برخوردار بوده است. این درحالیست که در اواخر سال 1402 و ابتدای 1403 نرخ بهره بین بانکی که به نوعی قیمت توافقی استقراض منابع مالی بین بانک‌ها به شمار می‌آید، با التهاب بازارها در نتیجه مسائل مربوط به آخر سال با افزایش مواجه شده بود و در اولین هفته فروردین معادل 23.62 درصد به ثبت رسید.


بر اساس گزارش اکوایران، به‌طور کلی بانک‌ها نیز مانند اشخاص حقیقی می‌توانند در صورت نیاز به منابع مالی از یکدیگر به مدت 24 تا 48 ساعت استقراض کنند. نرخ بهره این عملیات نیز به صورت شناور در یک کانال مدیریت شده توسط بانک مرکزی شکل می‌گیرد. با توجه به اینکه نرخ بهره بین بانکی مهمترین نرخ بهره در اقتصاد تلقی می‌شود، سیاستگذار پولی عموما با هدف کنترل نرخ بهره با استفاده از ابزاری مانند عملیات بازار باز و اعتبارگیری قاعده‌مند اقدام به دخالت غیرمستقیم در روند تغییرات نرخ بهره می‌کند.


فروکش التهاب در بازار بین بانکی در ازای تغذیه 205 همتی از بازار باز

بر اساس مطالعات، تغییرات نرخ بهره تابع فشار مازاد تقاضا در بازار بین بانکی است که بر اساس آن هرگاه مازاد تقاضا افزایش یابد فشارها در جهت بالاتر رفتن نرخ بهره شکل می‌گیرد. در مقابل هرگاه مازاد عرضه شدت بیشتری داشته باشد، بانک‌ها حاضرند در ازای نرخ بهره پایین‌تری به متقاضیان اعتبار قرض دهند و نرخ بهره کاهش می‌یابد. زمانیکه فشار تقاضا در بازار بین بانکی بالا باشد بانک مرکزی ممکن است تشخیص دهد که با استفاده از عملیات بازار باز بخشی از تقاضا را تامین کند تا فشار زیادی بر نرخ بهره بین بانکی وارد نشود.


مشاهده می‌شود میزان تزریق اعتبار توسط بانک مرکزی در بازار باز از ابتدای 1403 تا تاریخ مورد بررسی، حجم بالایی داشته است و در هفته اخیر به بیش از 205 همت که به نوعی سقف تاریخی محسوب می‌شود رسیده است. در مقابل اعتباردهی قاعده‌مند بانک‌ها از بانک مرکزی کاهش یافته که به نوعی می‌تواند نشان‌دهنده بازگشت آرامش به بازار بین بانکی در ازای تزریق اعتبار 205 همتی به بازار باز باشد

بنر